reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Slavná Lucie bude spolupracovat s novým managementem

08:34, 29. 4. 2022

Jedna z nejslavnějších a komerčně nejúspěšnějších kapel v Česku, rockové kvarteto Lucie (foto), začne spolupracovat s novým managementem.

Podle našich informací před několika dny došlo k podpisu smlouvy mezi booking a management agenturou RedHead Music a společností Prahaton, kterou vlastní všichni čtyři muzikanti z Lucie. O chystané dohodě jsme informovali již dříve. Deal zahrnuje téměř všechny aktivity 360° (management, booking atd.) vyjma vydávání nahrávek. Ty se budou řešit odděleně.

RedHead Music vlastní Antonín Milata (30 procent), Tomáš Staněk (40 procent) a Michal "Majkláč" Novák (30 procent). Novák rovněž stojí za projektem Bandzone.cz. RedHead Music patří v segmentu booking a management agentur k největším hráčům v zemi. Pod její křídla spadají umělci jako Pokáč, Anna K., Bára Poláková, Pavel Callta a cca 25 dalších. Roční obrat společnosti se počítá v desítkách milionů korun.

Lucie vznikla na sklonku 80. let 20. století, za svou historii prodala hodně přes milion hudebních nosičů. Stále se jedná o jeden z nejsilnějších brandů v tuzemském hudebním byznysu. Comebackové turné Lucie v roce 2014 vidělo 150 tisíc lidí. Další turné v roce 2018 v Česku a na Slovensku navštívilo přes 100 tisíc fanoušků.