reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Prima začala točit nový „potápěčský“ seriál

13:19, 4. 5. 2022
Televize Aleš Borovan

Před několika dny padla první klapka nového seriálu TV Prima Pod hladinou (foto) v hlavní roli s Matějem Hádkem. Aktuálně se točí v okolí Slapské přehrady poblíž Častoboře a Štěchovic.

Pod vodou se odehrává v prostředí policejních potápěčů z poříční policie. V dalších rolích diváci uvidí Marka Adamczyka, Sandru Novákovou, Šárku Vaculíkovou, Václava Vydru, Igora Chmelu, Janu Strykovou, Cyrila Dobrého a Filipa Tomsu. Seriál mapuje jednotlivé případy, které poříční policie vyšetřuje, ale také "rozplétá soukromé linky ústředních hrdinů".

„Od jedenácti metrů pod vodou už není vidět téměř nic, viditelnost je tak půl metru," uvedl Hádek, představitel Jana Zacha, nadpraporčíka poříční policie. "Hraju velitele podporučíka Alici Jiráskovou. Jsem hlavní kriminalistka," komentovala Nováková.

Režii má na starosti Vojtěch Moravec (Hádkovi, Matky, 1. mise, Slunečná, Modrý kód atd.), scénář napsala Lucie Paulová (Modrý kód, Doktoři z Počátků). Výrobu série zajišťuje produkční firma First Unit (majitelka Jana Boušková). Natáčení by mělo být skončeno před prázdninami.