reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Vagnerová s Vašutem si zahrají v nové komedii Za vším hledej ženu

20:16, 14. 7. 2022
Televize Film Aleš Borovan

Producent a režisér Miloslav Šmídmajer (Peklo s princeznou, Celebrity s.r.o., Miluji tě modře) začal v těchto dnech v Ostravě točit novou vztahovou komedii Za vším hledej ženu (foto).

V hlavních rolích Šmídmajerovy komedie se objeví Hana Vagnerová, Marek Vašut, Zlata Adamovská, Daniela Kolářová, Marek Němec či Igor Orozovič. Ve filmu si zahrají i ostravští herci: vedle divadelní legendy Marie Vikové například dva ze Tří tygrů Albert Čuba jako rozhlasový moderátor a Vladimír Polák (šéf rádia).

Autorkou scénáře je debutantka Dagmar Remešová. Film vzniká v produkci Šmídmajerovy firmy Bio Illusion. V Ostravě se natáčí na tenisových kurtech, kde hrával Ivan Lendl, v budově innogy, na letišti nebo na zámečku v Dolních Vítkovicích. Partnery filmu jsou televize Prima a Hitrádio, kde se bude rovněž natáčet.

Výrobní proces bude podle všeho docela rychlý. Premiéra je plánována už na 20. října letošního roku (distributor Falcon). Dle zástupců distributora se zvažuje, že slavnostní premiéra se místo tradiční Prahy odehraje v Ostravě, která jako město film podpořila, stejně jako Moravskoslezký kraj.