reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova začala vyrábět druhou řadu seriálu Odznak Vysočina se Suchánkem a Hofmannem

08:28, 27. 7. 2022
Televize Aleš Borovan

Televize Nova (majitel PPF) pokračuje v investicích do krimiseriálu Odznak Vysočina (foto). Nové epizody, které budou tvořit druhou řadu, se začaly natáčet v romantickém prostředí české Vysočiny.

V seriálu se objeví pětice vyšetřovatelů/vyšetřovatelek, známá z jedničky, Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek a Patrik Děrgel. Ty doplní Martina Jindrová a nová postava v podání Pavla Řezníčka. Vedle nových hereckých tváří má seriál další výraznou změnu v tvůrčím týmu. Režisérský tým nově rozšíří Marek Najbrt. Jednotlivé případy jsou podle televize navíc tentokrát inspirovány skutečnými událostmi, přičemž realističnost zobrazení policejních metod v seriálu s tvůrci konzultuje odborná poradkyně a Policistka roku 2018 Renáta Miková. Na režii se spolu s Najbrtem podílí Andy Fehu.

Autory projektu jsou producent Vratislav Šlajer a scenárista Petr Koubek, výkonnou produkci má na starosti Bionaut Vratislava Šlajera. Kreativní producentkou za TV Nova je Iva K. Jestřábová. "Vysočina je krásná a tajemná, druhá série ji ukáže zase o něco víc. Opíráme se o skvělé obsazení, diváci tak znovu potkají svoje oblíbené hrdiny, ve druhé sérii ale jdeme hlouběji do jejich osobních příběhů," uvedl Šlajer.

"První série Odznaku Vysočina byla na Nově nejúspěšnějším seriálem jarní sezóny," doplnila Jestřábová. První řadu Odznaku Vysočina, která se na obrazovce televize Nova vysílala na začátku letošního roku, v cílové skupině 4+ průměrně sledovalo 1,135 milionu diváků.