reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima bude na podzim lákat na „směs zábavy a romantiky“: seriály Pálava, Hořký svět a Dobré zprávy

aktualizováno
16:48, 2. 8. 2022

Část z nově natáčených seriálů televize Prima (majitel Ivan Zach) management uvolní do vysílání již na podzim 2022. Novinky nabídne i v segmentu zábavních show a docu-reality.

Pilířem podzimního programu Primy se stanou seriály - dvanáctidílná "vinařská" série Pálava, osmidílný Hořký svět (foto; hlavní hrdinové se snaží rozjet rodinný minipivovar) plus seriál ze světa televize Dobré zprávy. Nové příběhy i zápletky pak přinese další sezóna seriálu ZOO.

Mezi nabídkou zavedených zábavních pořadů Česko Slovensko má talent, Máme rádi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka a Inkognito přibydou dvě novinky - Můj muž to dokáže s moderátorkou Adélou Gondíkovou a docu-reality Den jak sen. Nové pořady připraví i tematické kanály Prima Cool a Prima Show - improvizační show K.O.MICI, talkshow Miloše Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře a pořad Bábovky a plechovky. Cestu k titulu nejkrásnější dívky v Česku diváci uvidí v show Česká Miss Essens (Prima Show).

"Českému národu nabídneme na obrazovce to, co mu pomáhalo přežít nejtěžší chvíle: alkohol, sex a show," tvrdí ředitel Primy Marek Singer. Zde celé programové schéma hlavní Primy během podzimních měsíců 2022: