reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Loňské tržby agentury Performio.cz přesáhly 400 milionů korun

13:51, 3. 8. 2022

Výkonnostní agentura Performio.cz, kterou ovládá podnikatel Kamil Koupý, hlásí za rok 2021 růst tržeb ve výši 53 procent.

Agentura tak loni utržila celkem 458 milionů korun (včetně přefakturací). O rok dříve to bylo 299 milionů. I navzdory vysokému loňskému růstu se jedná o zpomalení v porovnání s předcovidovými časy - růst v roce 2019 dosáhl 113 procent. Pro letošek si tak agentura vedená ředitelem a menšinovým spoluvlastníkem Petrem Melničukem (foto; 10 procent) stanovila za cíl pokořit půlmiliardovou hranici tržeb.

"Finanční objem spravovaných prostředků a jeho každoroční rostoucí tendenci vnímám jako projev důvěry klientů v naše schopnosti. Klienti nám svěřují své rozpočty ve stále větší míře a to znamená, že našim službám důvěřují," uvedl Melničuk.

Performio.cz na trhu působí již 10 let. Ke klientům patří/patřily kupříkladu Aukro.cz, ePojištění.cz , BezvaSport nebo Srovnejto.cz. Agentura patří do Koupého investiční skupiny Dignity. Součástí skupiny je rovněž mediální dům Tiscali Media, zastupitelství ARBOmedia, yieldová platforma Performax.cz a technologická společnost AntiAdblock.com.