reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Startuje nová internetová televize V.O.X. TV, konkurovat chce Streamu nebo Mall.tv

08:35, 13. 11. 2022

Na druhý pokus by to už mělo vyjít. Nová internetová televize V.O.X. TV měla původně odstartovat na přelomu letošního května a června, nakonec by vzhledem k výrobním posunům mělo k ostrému startu dojít dnes od 20:00.

V.O.X. TV, televize bez "názorové cenzury", chce dlouhodobě nabídnout alternativu ke stávajícím hráčům jako jsou Stream.cz (Seznam.cz) nebo Mall.tv (Daniel Křetínský a spol.). Nová stanice chce v počátku nabídnout na doméně Voxtv.cz cca 20 pořadů - od zábavních, skečových show, rozhovorů přes komediální seriál až po publicistické a edukační tituly. Řada z nich vzniká v ateliérech v Klecanech u Prahy. Obsah V.O.X. bude k dispozici i na příslušném YouTube kanálu.

Většina obsahu V.O.X. TV bude zdarma. Zájemci o kompletní nabídku internetové televize budou mít možnost stát se členy V.O.X. Klubu. Členství má stát od 169 korun měsíčně. Byznys model doplní prodej reklamního prostoru a příjmy z e-shopu (merchandising atd.).

Za projektem V.O.X. TV stojí podnikatel Petr Kubelík (na fotce vlevo), který dlouhá léta podniká v audiovizuálním průmyslu a kterým měl donedávna na YouTube svůj pořad Mr. Kubelík Show, plus Gabriela Sedláčková (vpravo; kromě jiného Společnost pro obranu svobody projevu). V.O.X. TV provozuje stejnojmenná společnost, ve které Kubelík (rovněž CEO) aktuálně drží 100 procent. V týmu spolupracovníků V.O.X. se objevují známá jména, kromě jiných bývalý závodník Filip Turek, herní vývojář Daniel Vávra nebo herec a scenárista Vladimír Škultéty.