reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Starší info Borovan.cz potvrzeno: PPF mění nejvyšší vedení TV Nova

11:54, 14. 12. 2022

Přesně jak jsme psali v průběhu podzimu: majitel PPF se rozhodla změnit nejvyšší vedení TV Nova. Z postů co-CEO odcházejí Klára Brachtlová a Jan Vlček a novým CEO se od ledna 2023 stává Daniel Grunt (foto), který doposud zastával šéfa digitálu mateřské CME.

Změna v TOP vedení má podpořit kromě jiného digitální transformaci TV Nova. Grunt prozatím zůstane i vedoucím digitálu v rámci CME, dokud nebude jmenován jeho nástupce. Grunt v minulosti pracoval v TV Prima, Sanoma Media nebo v letech 2008 až 2010 na TV Nova. Od stejného data, tedy od 1. ledna 2023, se slovenský manažer Dušan Švalek stává zástupcem CEO v CME (doposud byl COO) a bude svoje vedoucí kompetence rozvíjet napříč těmito trhy CME: Slovensko, Slovinsko, Chorvatsko a Bulharsko.

Vedení CME posílí dosavadní ředitelé TV Nova Brachtlová a Vlček. Klára Brachtlová se stane CME chief external affairs a Jan Vlček CME group revenue officer, oba budou reportovat přímo Dušanu Švalekovi. "Klára Brachtlová zastřeší aktivity spojené se strategickými partnerstvími a rozvoj vztahů v rámci odvětví a společně s Dušanem dohlédne na provozní agendu CME. Jan Vlček bude i nadále podporovat obchodní růst TV Nova a pracovat na strategických iniciativách jako targetable advertising (digitálně cílená reklama), která bude postupně realizována na všech trzích CME."