reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova zvažuje výrobu druhé řady seriálu O mě se neboj

09:09, 3. 1. 2023
Televize Aleš Borovan

Seriálová novinka TV Nova O mě se neboj (foto), která se začala vysílat od počátku listopadu 2022, se možná dočká pokračování. Na základě dosažených čísel sledovanosti o tom uvažuje vedení komerční televize.

Osmidílný romanticko-komediální seriál se vysílal na Nově od 10. listopadu do 22. prosince (čtvrtek). Za sérií stojí showrunneři a producenti Filip Bobiňski a Jan Coufal, režii měl na starosti Biser A. Arichtev. Seriál vytvořila a vyrobila produkční společnost Dramedy Productions na základě licence k původní polské sérii O mnie się nie martw.

Seriál sledovalo podle stanice každý čtvrtek v průměru 23,01 procenta diváků v CS 15 až 54 u TV. V průměru oslovil 716 tisíc diváků starších 4 let. Ve strategické cílovce Novy 15 až 54 to bylo horší - tady se sledovanost pohybovala mezi 300 až 400 tisíci diváků, což na TV Nova není mnoho. S největším ohlasem se nový seriál setkal u žen ve věku 25 až 34 let (share 36,17 procenta).

Přesto je komerční televize s čísly první řady O mě se neboj oficiálně spokojena. "Vysoká sledovanost a doslova lavina pozitivních reakcí na sociálních sítích nám potvrdila, že diváci mají o romanticko-komediální seriály s výraznou ženskou hrdinkou velký zájem. Velkou roli hrál v tomto případě i perfektní casting, kterému vévodí ústřední dvojice Veronika Arichteva a Václav Matějovský. Druhou sérii O mě se neboj v tuto chvíli zvažujeme," tvrdí kreativní producent TV Nova Lukáš Borovička.