reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Online segment v Prima Group bude mít na starosti Kalaš

13:05, 27. 2. 2023

Do TOP managementu mediální Prima Group (majitel miliardář Ivan Zach) přichází nový, slovenský manažer Igor Kalaš. Ten dříve roky působil v Seznam.cz.

Kalaš nastoupí na nově vytvořenou pozici ředitele online a bude mít na starost hlavně weby skupiny Prima, nedávno spuštěnou streamovací platformu Prima+, zákaznické oddělení a další rozvoj online produktů. "Naším cílem je vybudovat silný mediální dům, který stojí na třech pevných pilířích - televizi, online a rádiích," tvrdí ředitel Prima Group Marek Singer.

Kalaš se v online prostředí pohybuje už více než 25 let. Do loňského června pracoval ve společnosti Seznam.cz na pozici ředitele business developmentu, kde od roku 2020 zodpovídal mimo jiné za rozvoj videoobsahu a jeho distribuce, včetně vývoje IPTV. Předtím zde čtyři roky působil v pozici ředitele obsahu, kdy měl na starost rozvoj Seznamzpravy.cz, Proženy.cz, Stream.cz a Garáž.cz. Před příchodem do českého digitálního prostředí řídil od roku 2002 Atlas.sk, v roce 2008 byl pak v roli ředitele zodpovědný za spojení Atlas.sk a Centrum.sk, jehož výsledkem byla slovenská mediální firma Centrum Holdings.