reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Prima začala točit „kokainový“ seriál Banáni

16:51, 16. 3. 2023
Televize Aleš Borovan

Štáb televize Prima (majitel Ivan Zach) začal natáčet nový seriál s neotřelým tématem, na základě skutečné události. Nová osmidílná série s pracovním názvem Banáni (foto) se točí se od února do března letošního roku.

Banáni vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom z českých supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. "Seriál se z velké částí odehrává v pohraničním supermarketu, ve kterém přeruší běžné předvánoční ráno šokující nález. Mladý skladník Jirka objeví v banánech z Kolumbie kontraband kokainu stamilionové hodnoty. I přes počáteční pochybnosti se rozhodne začít drogy prodávat."

Černou komedii točí režisér Václav Moravec (Slunečná, Hádkovi, 1. mise, Sestřičky Modrý kód). "Jde o velmi zábavný seriál, opravdu volně natočený na motivy skutečné události, za mne by byl hřích nezafabulovat si nad tímto námětem a neudělat nějakou zábavnou sérii," uvedl Moravec. V hlavních rolích se představí Cyril Dobrý, Sandra Nováková, Ondřej Malý, Petra Horváthová, Marsell Bendig, Naďa Konvalinková, Josef Carda nebo Leoš Noha. Banáni budou uvedeni ještě letos na streamovací platformě Prima+.