reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Mediální skupina A 11 plánuje spustit novou pozemní regionální televizi

Již za několik týdnů by český éter měla obohatit svým způsobem nová tuzemská televizní stanice. Za televizní novinkou stojí mediální skupina A 11, kterou spoluvlastní Aleš Zavoral (foto) a Daniel Šopov.

A 11 se na šíření terestrického digitálního TV signálu dohodla s Českými Radiokomunikacemi (ČRa). "České Radiokomunikace a mediální skupina A 11 uzavřely smlouvu o zahájení vysílání televizního programu A 11, který bude zařazený do DVB-T2 multiplexu 23," uvedla tisková zástupkyně ČRa Petra Miterová.

O příslušnou vysílací licenci je nyní zažádáno. Podle zatím nepotvrzených informací Borovan.cz A 11 plánuje využít stávající TV licenci, kterou má její dceřiná firma Regionální televize CZ (A 11 zde má 60 procent). Ta provozuje kanál Náš region TV. De facto by mělo v případě televize A 11 tak jít o změnu stávající vysílací licence.

Skupina A 11 vydává desítky mutací bezplatných lokálních mutací novin Náš Region, má majoritu v síti regionálních TV studií a dále vydává desítky odborných, prémiových a lifestylových titulů jako Mladý světRetail Magazín, Špuntíci, Sorry, Kutilství, Matka a dítě, CEO, Estate& Business, Lawyers& Business atd.