reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Česká televize doplňuje moderátorský tým Událostí a Událostí, komentáře

08:59, 28. 3. 2023
Televize Aleš Borovan

Tým moderátorů hlavní zpravodajské relace České televize Události se rozšíří o nové jméno. Již tento týden do pořadu nastoupí moderátorka Barbora Kroužková (foto), která nahradí Danielu Písařovicovou.

V Událostech se bude nově častěji objevovat redaktor a moderátor Daniel Stach z redakce vědy ČT. Stach bude "srozumitelnou formou vysvětlovat a rozvíjet vybraná témata pořadu". Večerní pořad Události, komentáře posílí spolu s Barborou Kroužkovou rovněž moderátor Daniel Takáč.

Týmy obou relací tak budou podle ČT znovu kompletní. Nejistota však panuje kolem moderátora Jakuba Železného, který si po incidentu s městskou policií má brát zdravotní volno. Dalšími moderátory Událostí jsou Marcela Augustová, Michal Kubal nebo Martin Řezníček.

Kroužková i Takáč pracují v médiích přes třicet let. Barbora Kroužková v ČT působila například v pořadech Dobré ráno a Studio 6. Oba jsou po léta tvářemi zpravodajské ČT24, kromě kontinuálního vysílání uvádějí podvečerní Interview ČT24. Stach působí na Kavčích horách od roku 2010. Začínal jako redaktor pořadu Hyde Park ČT24, později se stal moderátorem navazující relace Hyde Park Civilizace, ve které již vyzpovídal desítky nositelů Nobelovy ceny. Je rovněž členem redakce vědy ČT a průvodcem pořadu Věda 24.