reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Seznamácké rádio Expres FM expanduje na Plzeňsko a Karlovarsko

Rádio Expres FM poprvé po třech letech od akvizice ze strany Seznam.cz a poprvé ve dvacetileté historii rozšiřuje pokrytí. Konkrétně do Plzeňského a Karlovarského kraje.

Nově šíří Expres FM své analogové vysílání ve městech jako jsou Plzeň (103.0 FM), Tachov (105.6 FM), Karlovy Vary (105.0 FM), Domažlice (103.0 FM), Klatovy (92.4 FM) či Železná Ruda (105.6 FM). Až doposud Expres FM působilo hlavně jako regionální pražské a středočeské rádio.

"Na šesti vysílačích, od Karlových Varů přes Plzeň až po Železnou Rudu, pokrýváme od jara tohoto roku region západních Čech. S lokální identifikací, s lokálním obsahem a lokálním porozuměním. Rozšířili jsme ale i signál na další kanály včetně DABu a začali produkovat podcasty," uvedl Pierre Beneš, manažer rozvoje rádií Seznam.cz.

Seznam.cz Iva Lukačoviče koupil majoritu v rádiích Expres FM a Classic Praha v roce 2018, deal dokončil v roce 2019, kdy podíl navýšil na 100 procent. Stanice přirozeně využívá digitální sílu homepage Seznam.cz přítomností na její domovské stránce. V sekci Newsfeed pak lidé mohou najít články z webu Expresfm.cz, který je určen mladší cílové skupině a jehož návštěvnost činí podle Seznamu téměř milion reálných uživatelů měsíčně.