reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Tým rappera Marpa připravuje koncert v O2 universu a dokončuje novou desku

11:02, 12. 4. 2023
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Hudebník, skladatel a někdejší bubeník Chinaski Otakar Petřina ml. vulgo rapper Marpo (foto) se svým týmem připravuje návrat na velká pódia. Na počátku letošního prosince Marpo zavítá s doprovodným TroubleGangem do pražského O2 universa.

Akce je součástí Marpova návratu na halová pódia. "Jednou jsem si dal za cíl, že vyprodám všechny haly v Praze. V roce 2016 jsme vyprodali Inchebu i Fórum Karlín, v roce 2018 pak O2 arénu a říkal jsem si, že mám teda asi splněno. Jenže pak se v roce 2019 otevřelo O2 universum, a tak bych rád i téhle hale ukázal, co znamená Sold Out Show," komentoval Marpo. Kapacita O2 universum je cca 4500 lidí.

Vizuální a efektovou show bude mít pod taktovkou uznávaný stage designer Martin Hruška. V rámci koncertu zazní Marpova starší tvorba, ale i skladby z nového EP Don´t Quit Now a připravované 9. sólové desky, která by měla vyjít během podzimu letošního roku. Mezi hosty večera by neměl chybět Sebastian, který s Marpem nazpíval singl Nezapomínám nebo Marpova partnerka Lenny, jejichž společný singl Kruh má na YouTube již téměř 9 milionů zhlédnutí.

Marpova poslední řadová deska Backwoods Bred vyšla v roce 2021 na labelu Universal Music. TroubleGang kromě výše uvedené akce během jara a léta koncertuje na řadě festivalech, například na Sázavafestu nebo na Majálesech.