reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

AMC Networks začala v Česku točit TV pořad o luxusním bydlení

19:05, 16. 4. 2023

Televizní společnost AMC Networks International (AMCNI) v Česku točí TV pořad Luxusní bydlení, první díl se objevil 15. dubna na kanálu Spektrum Home. Celkem vznikne deset epizod.

Pořad zavede diváky do luxusně zařízených domů se zajímavými příběhy, designovými prvky a architekturou. "V každém dílu se představí hned dvě zajímavá obydlí, která se vymykají běžnému standardu, ať už z hlediska luxusu, architektonického uspořádání, lokality nebo designu." Luxusní bydlení bude moderovat moderátorka Eva Borská (foto) a interiérový designer Tomáš Marx.

Lifestylový a zábavní TV kanál Spektrum Home od 1. března 2023 vysílá prostřednictvím digitální pozemní distribuce (DVB-T2), distributorem jsou České Radiokomunikace (MUX 23). Nabízí filmy, seriály, kutilské pořady, pořady o architektuře, reality, cestování a zahradničení, například Svět zahrádkářů s Monty Donem. V rámci lokální produkce nabízí pořady jako Markéta na trhu a Recepty našich babiček.

Do rodiny AMCNI patří kromě Spektrum Home rovněž CBS Reality, sportovní stanice Sport1 a Sport2, Film+, který vysílá populární filmy a dětské stanice Minimax a JimJam. Na milovníky vaření se zaměřuje TV Paprika. Stanice Spektrum nabízí nejrůznější dokumenty a stanice AMC zase původní seriály a filmy.