reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Režisér F.A. Brabec začal točit pokračování „psího“ filmu Gump – jsme dvojka

08:22, 11. 5. 2023
Film Aleš Borovan

Režisér F. A. Brabec a tým producenta Filipa Rožka (rovněž autor scénáře) začal natáčet pokračování poněkud rozpačitého filmu Gump - pes, který naučil lidi žít. První klapka snímku Gump - jsme dvojka (foto) padla v těchto dnech.

"Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. A zatímco Gumpův první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování s názvem Gump - jsme dvojka se diváci mohou těšit na spoustu vtipných zvířecích scén." "Scénář filmu si psi píšou v podstatě sami tím, jak v konkrétních situacích zareagují. Já jim  vždycky jen napíšu náznak situace a pak už je nechám jednat," uvedl Rožek.

V hlavních rolích filmu se objeví Richard Krajčo, Štěpán Kozub, Vica Kerekes, Boleslav Polívka, Ivana Chýlková nebo Karel Roden. Hlasu Gumpa se opět zhostil Ivan Trojan, který rovněž namluví i audioknihu. V listopadu letošního roku vyjde knižní podoba nového Gumpova příběhu. Film Gump - jsme dvojka uvidí diváci v kinech od 28. března 2024, distributorem je Bioscop/AQS.

Gump - pes, který naučil lidi žít vstoupil do kin v červenci 2021 (Bioscop), do konce roku utržil za prodej kinolístků 26 milionů korun. Do kinosálů dorazilo přes 211 tisíc diváků.