reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Producenti zveřejnili první ukázku z filmu o české sportovkyni, která vkročí do světa porna

09:52, 13. 5. 2023

Několik měsíců po skončení natáčení a pár měsíců před premiérou producenti a tvůrci zveřejňují první ukázku z připravovaného filmu Její tělo (foto). Ten ztvární nevšední příběh české skokanky do vody Andrey Absolonové, která po vážném úrazu ukončila sportovní kariéru a uspěla ve světovém pornoprůmyslu.

Režisérkou a spoluscenáristkou je Natálie Císařovská, v hlavní roli se objeví slovenská herečka, absolventku VŠMU v BratislavěNatalii Germani. V dalších rolích účinkují Denisa Barešová, Zuzana MauréryMartin FingerZuzana Stivínová a Cyril Dobrý. Teaser trailer filmu je ke shlédnutí na YouTube (viz zde).

"Ve filmu ukazujeme příběh ženy a jejího těla. Vliv jejích rozhodnutí na ni samotnou i na vztahy s jejími blízkými. Andrea není pasivní oběť, ale aktivní hrdinka, která se svým tělem manipuluje vědomě. Je ambiciózní, chce být v centru pozornosti, chce být hvězdou a udělá pro to cokoliv," komentovala Císařovská. "V průběhu příběhu se Andrea mění tak, že bychom o ní mohli natočit tři různé filmy. To je pro herce obrovská výzva a krásná práce. Málokdy se člověk dostane k takové roli, kde je opravdu co hrát," doplnila Germani.

Snímek vznikl v produkci Cineart TV Prague producenta Viktora Schwarcze, koproducenty jsou Česká televize (tvůrčí skupina Aleny Müllerové) a SilverArt SK (producentka Katarina Krnáčová). Projekt podpořil Státní fond kinematografie a slovenský Audiovizuálny fond. Distributorem je Bontonfilm. Česká premiéra je naplánována na září 2023, slovenská o měsíc později.