reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova a Dramedy začaly točit druhou řadu seriálu Zlatá labuť

14:41, 22. 5. 2023
Televize Aleš Borovan

Dobový seriál TV Nova Zlatá labuť, jehož autorem a výrobcem je produkční firma Dramedy Productions, se dočká svého pokračování, které bude umístěno do Protektorátu nelehkého léta 1939. "Natáčení nových dílů právě začalo," uvedla Nova.

Seriál se točí v ateliérech Dramedy v pražských Kbelích, ve kterých je postavena rozsáhlá filmová stavba. Zlatá labuť 2 se dočká posily v režisérském týmu. Vedle Braňa Holička a Bisera Arichteva bude nově Zlatou labuť režírovat Petr Nikolaev. Ten v minulosti režíroval například filmy Báječná léta pod psa, Lidice nebo Příběh kmotra. Režíroval také drama Muž, který stál v cestě, které má tento čtvrtek 25. května premiéru a se kterým je spojený vážný autorskoprávní spor (psali jsme již dříve). "Dvojka" se na obrazovce objeví na podzim 2023.

"Příběhy Báry, Petra, Ireny, Aleny a všech ostatních postav budou pokračovat pod ještě větším tlakem nacistické okupace. Už v závěru této sezony začne citelně přituhovat. Nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou sílu na naše postavy. Vše vyvrcholí překvapením, kdy se diváci dozvědí, kdo převezme nadvládu nad naším obchodním domem," láká producent z Dramedy Filip Bobiňski.

První sezóna seriálu Zlatá labuť má 21 dílů a poslední díl před prázdninami je naplánovaný na 22. června. První díl se objevil v terestrickém vysílání 2. února. Hrají Marta Dancingerová, Beáta Kaňoková, Simona Lewandowská, Petr Kostka, Daniela Kolářová, Petr Stach nebo Jaroslav Plesl.