reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Distributor Cenega bude v Česku a na Slovensku distribuovat PC hry Ubisoftu

09:29, 24. 5. 2023

Velkoobchodní distribuční firma Cenega, která se specializuje na segment počítačových a konzolových her, rozšiřuje svoje portfolio.

Na základě dohody s francouzským videoherním vývojářem a vydavatelem Ubisoft se stala oficiálním distributorem PC her Ubisoft v Polsku, Česku, na Slovensku a v Maďarsku. Až doposud Ubisoft na českém trhu zastupovaly firmy ConQuest entertainment a Playman.

Cenega tak bude zajišťovat distribuci všech novinek Ubisoftu, například Assassin's Creed Mirage (screen; na konzolích a platformách PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One, Xbox Series X/S, a Amazon Luna) a Skull and Bones, a titulů ze starého katalogu. "Jsme velmi rádi, že můžeme zahájit tuto spolupráci a pracovat na tak úspěšných sériích, jako jsou ty z katalogu Ubisoftu," komentoval Marek Chyrzyński, předseda představenstva Cenega.

Cenega v České republice a na Slovensku zastupuje portfolio produktů řady herních vydavatelů jako Bethesda Softworks, Sega, Capcom, Warner Bros., Square Enix nebo Take 2. Dodává pro JRC Gamecentrum, Xzone.cz, Alza.cz, Datart atd.