reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Prima na podzim uvede svůj první dobový seriál s tematikou cestování v čase

07:56, 21. 6. 2023
Televize Aleš Borovan

Televize Prima si v seriálové nabídce zanedlouho vyzkouší novou žánrovou škatulku. Na podzim pošle do vysílání svůj první romanticko dobový seriál Eliška a Damián (foto).

Je to první primácká série, která se odehrává v minulých stoletích, divákům nabídne řadu exteriérů a bohaté kostýmní a rekvizitní vybavení. Nový titul si pohrává s tematikou cestování v čase: "Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, zatímco Damián, kterého ztvárnil Robert Urban, přichází z roku 1758. Díky náhodně vzniklému elixíru začíná Damián cestovat časem, a čím dál tím častěji se začnou jeho cesty protínat s Eliščinými." Celkem má vzniknout 12 dílů.

Kromě ústřední herecké dvojice se v Eličce a Damiánovi objeví Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová atd. "Skupina Prima ušla za tři uplynulé dekády dlouhou cestu. Z malé regionální televize jsme se stali jedním z největších mediálních domů, který patří mezi lídry na trhu. Divákům k našemu jubileu přinášíme originální dárek v podobě nového romantického seriálu s dobrým koncem. Eliška a Damián nabídne humor, trochu tajemnou zápletku, ale hlavně milostný příběh, kde láska překonává bariéru staletí," láká ředitel Primy Marek Singer. Výkonnou produkci má na starosti dceřinka Prima ORIGINALS.