reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Novým finančním ředitelem televize Prima se stane Kubát

13:10, 13. 7. 2023
Televize Aleš Borovan

Televize Prima, kterou vlastní miliardář Ivan Zach, mění finančního ředitele. Dosavadní CFO Ladislav Musil v televizní skupině končí k 31. červenci.

Novým finančním ředitelem se od srpna stane Lukáš Kubát (foto). Ten doposud ve FTV Prima působil jako ředitel strategie a distribuce. Do Primy nastoupil v prosinci 2020. Předtím přes 10 let pracoval v konkurenční mediální skupině CME (televize Nova), kde pracoval jako head of projects. Věnoval se zde především korporátní strategii a diverzifikaci příjmů na šesti trzích střední a východní Evropy. Předtím působil v auditorských firmách Deloitte Czech Republic a Ernst & Young.

"Ve skupině Prima rádi dáváme prostor k rozvoji svým interním talentům, a proto jsme se rozhodli, že pozici finančního ředitele nabídneme Lukáši Kubátovi, který má bohaté zkušenosti v oblasti korporátních financí. Navíc velmi dobře rozumí mediálnímu odvětví, jeho výzvám a příležitostem. Jeho cílem bude další rozvoj dynamického business reportingu, podpora synergií mezi jednotlivými divizemi skupiny a neustálé zlepšování efektivity procesů," komentoval ředitel Primy Marek Singer.