reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova na podzim nasadí novou řadu Kriminálky Anděl a premiérovou sérii Táta v nesnázích

aktualizováno
14:46, 2. 8. 2023

Dva premiérové seriály plus nová dokureality plus pokračování seriálových stálic - tak bude vypadat podzimní programové schéma televize Nova. Nový seriál Táta v nesnázích (foto; výroba Paprika Studios) s Martinem Pechlátem v hlavní roli se objeví v pátečním prime time hlavní Novy.

Nová, pátá řada Kriminálky Anděl zase směřuje do pondělního večera, před další krimi seriál Specialisté. V hlavních rolích se vracejí David Švehlík, Marek Taclík, Michal Novotný a Helena Dvořáková, které nově doplní Oskar Hes a Jiří Langmajer. Za seriálem stojí stejný tvůrčí tým jako za předchozími řadami v čele se čtyřnásobným držitelem Českého lva a laureátem Křišťálového glóbu za režii z KVIFF, režisérem Peterem Bebjakem.

Vedle nových formátů nabídne TV Nova pokračování televizních klasik - seriálů Ulice, Jedna rodina (nová řada), Zlatá labuť nebo Co ste hasiči. Vrací se také Ondřej Sokol doprovázen skupinkou kvízových géniů s pořady Na lovu a Na lovu - Hvězdný speciál. Na obrazovky TV Nova se rovněž vrací MasterChef Česko.

Druhou šanci pro ty, kteří se rozhodli jít proti proudu času a libovůli osudu, nabídne nová dokureality Ztracená rodina, pořadem budou provázet publicista Mirek Vaňura a Tereza Pergnerová. Nasazena bude i šmírovací show Big Brother, která bude kombinovat streamování na Voyo a vysílání na hlavní Nově. Kromě toho se na Voyo.cz objeví nová série, původní český špionážní thriller Extraktoři s hvězdným obsazením - s Jakubem Štáfkem, Pavlou Gajdošíkovou a Janem Révaiem v hlavních rolích.

Více viz programové schéma dole.