reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Prima bude na podzim diváky lákat na seriály Eliška a Damián, Pod hladinou nebo Einstein 2

aktualizováno
19:11, 3. 8. 2023
Televize Aleš Borovan

Pět nových seriálů pošle management TV Prima na obrazovku a web na podzim 2023. Nejvíce si vedení stanice slibuje od první dobové série Primy Eliška a Damián (foto).

Dvanáctidílný pohádkový příběh Eliška a Damián startuje v sobotu 2. září, v hlavních rolích se představí Emma Smetana a Robert Urban. Středeční večery budou zasvěceny žánru krimi a detektivka. Od středy 30. srpna uvidí diváci osmidílný seriál Pod hladinou z prostředí potápěčů a poříční policie, na konci října naváže pokračování úspěšného seriálu s Vojtou Kotkem v hlavní roli, Einstein 2 (8 dílů). Úterní a čtvrteční večery budou tradičně patřit ZOO (34 epizod).

V nedělním prime time se objeví talentová show Česko Slovensko má talent, která letos přichází se svou už jedenáctou řadou. Porota bude v tradičním složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. Prima rovněž do vysílání nasadí premiérové díly soutěžních pořadů Máme rádi Česko a Inkognito a talkshow 7 pádů Honzy Dědka a Show Jana Krause. Ve středu večer se na obrazovky Primy vrací publicista Josef Klíma se svými Případy Josefa Klímy. Dole kompletní podzimní vysílací schéma Primy.

Streamovací platforma Prima+ uvede koprodukční minisérii Na vlnách Jadranu (6 dílů), rodinnou komedii ze školního prostředí Malá velká liga a ztřeštěný komediální seriál Banáni (8 dílů), který karikuje nedávnou kauzu o netradiční zásilce kokainu schované v bedně banánů. Podle Primy má její streamovací platforma na 90 tisíc platících uživatelů.

"Naším cílem pro letošní podzim je překonat velmi úspěšnou jarní sezonu, kterou jsme korunovali červnovým rekordním, téměř 30 procentním podílem na sledovanosti u dospělých diváků," uvedl ředitel Primy Marek Singer.