reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Bontonfilm: Kazmův film první den vidělo na 130 tisíc diváků

08:29, 20. 8. 2023
Televize Film Aleš Borovan

Nový film baviče a influencera Kamila Bartoška aka Kazmy s názvem ONEMANSHOW: The Movie (foto) podle údajů distributora Bontonfilm trhá návštěvnické rekordy. Oficiální čísla vydá v pondělí 21. srpna Unie filmových distributorů.

Kazmův film vstoupil do kin 17. srpna. Podle čísel Bontonfilmu jen za první den promítání snímek vidělo na 130 tisíc diváků. Hollywoodský velkofilm Avatar: The Way of Water (2022) sledovalo během prvního dne promítání 37 tisíc diváků, loňský český hit Vyšehrad: Fylm pak během prvního dne projekcí zhlédlo 40 tisíc diváků. "Slibovali jsme kinům a veřejnosti opravdu velký projekt, jaký nemá obdoby. Někdo nám nevěřil, někdo se nám i smál. Ale Kazma to opravdu dokázal a může útočit na rekordy návštěvnosti během celého premiérového víkendu," uvedl šéf Bontnfilmu Martin Palán.

ONEMANSHOW: The Movie nabízí divákům cestu k trezoru údajně s jedním milionem dolarů, který je umístěn na pražském Výstavišti. Každý divák ke vstupence obdrží i kartu, která může odemknout cestu k penězům. Film režíroval Kazma a Andy Fehu. Jak jsme uvedli již dříve, televizní práva Kazma prodal TV Prima.

Během premiérového víkendu od čtvrtka 17. srpna do neděle 20. srpna film hraje rekordních 280 kin. Doposud divácky nejúspěšnějším filmem v Česku během premiérového víkendu je snímek Avengers: The Endgame (2019) s 344 tisíci diváky. Českými rekordmany návštěvnosti jsou Anděl Páně 2 (2016), který během premiérových čtyř dnů vidělo 188 tisíc diváků, a Ženy v běhu (2019) se 177 tisíci diváky.