reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Film srandičkáře Kazmy za víkend utržil přes 54 milionů, nechal za sebou Anděl Páně 2 a druhého Avatara

17:57, 21. 8. 2023
Film Aleš Borovan

Jako byznysová raketa vtrhl na český kinotrh nový film ONEMANSHOW: The Movie (foto) baviče a influencera Kamila Bartoška aka Kazmy. Díky startovacím číslům se přepisovaly tabulky Unie filmových distributorů.

ONEMANSHOW: The Movie za uplynulý víkend (premiéra 17. srpna) utržil za prodej kinolístků 54,2 milionu korun. Celková návštěva dosáhla 292 tisíc diváků (za premiérový týden celkem 295 tisíc). Podle kinodistributora Kazmova spektáklu, společnosti Bontonfilm, se snímek stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do kin a současně "druhým nejúspěšnějším filmem během prvního víkendu v kinech v Česku všech dob".

Dosavadním českým rekordmanem návštěvnosti byl Anděl Páně 2, který během premiérových čtyř dnů vidělo 188 tisíc diváků. Ženy v běhu shlédlo v tomto období 177 tisíc diváků a Vyšehrad: Fylm 173 tisíc diváků. Jediným filmem vůbec, který Kazmovi v diváckém zájmu premiérového víkendu odolal, je velkofilm Avengers: The Endgame, na nějž přišlo v prvních čtyřech dnech 344 tisíc lidí. Kazmův projekt přeskočil české uvedení celosvětových trháků Padesát odstínů šedi (256 tisíc diváků), Harry Potter a relikvie smrti - část 1 (248 tisíc diváků), Hobit: Bitva pěti armád (243 tisíc diváků) nebo Avatar: The Way of Water (242 tisíc diváků).

ONEMANSHOW: The Movie nabízí divákům cestu k trezoru údajně s jedním milionem dolarů, který je umístěn na pražském Výstavišti. Každý divák ke vstupence obdrží i kartu, která může odemknout cestu k penězům. Film režíroval Kazma a Andy Fehu. Jak jsme uvedli již dříve, televizní práva Kazma prodal TV Prima.