reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Samir se Šafránkem finišují s dokumentem o zápasníkovi Vémolovi

12:37, 23. 8. 2023
Film Aleš Borovan

Dvojice režisérů Michal Samir a Šimon Šafránek (RapStory, King Skate, Meky) právě dokončuje celovečerní dokument Karlos (foto) o jednom z fenoménů dneška, zápasníkovi MMA Karlovi "Terminátorovi" Vémolovi. Film, který má ambici odhalit, "jaký je Karlos Vémola mimo světla reflektorů", zamíří do kin v lednu 2024.

Producenty dokumentu jsou Bontonfilm Studios, Silk Films a Barletta. Hlavním partnerem filmu je Oktagon, partnerem je Progresus Invest Holding. Kameru má na starosti Martin Douba, střih Šimon Hájek.

Michal Samir začal s Karlosem točit už před lety v Londýně. Atraktivní části filmu by tak měly tvořit unikátní záběry z Karlosovy minulosti staré přes deset let, které dosud nikdo neviděl. "Známe se dlouho, intuitivně jsem točil Karlose už před mnoha lety v Londýně. Máme proto natočeného Karlose ne jako celebritu, ale jako opravdového kluka z Olomouce, co se protlouká životem," uvedl Samir (Polednice, Buď chlap!, Iveta).

"Je to film o extrémním člověku v extrémní době," pokračuje Samir. "Karlosův život je fascinující, extrémní a zcela odlišný od toho, na co jsme sami zvyklí. Náš dokument reflektuje Karla nejen jako bijce a hrdinu davů, ale zároveň jako otce, partnera, něžného milovníka zvířat, a současně jako neústupného, hraničního člověka, který po svém okolí často žádá nemožné –- přizpůsobit se jeho životnímu stylu a tempu."