reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova nasazuje nový seriál proti primáckému titulu Eliška a Damián

11:39, 8. 9. 2023
Televize Aleš Borovan

S týdenním zpožděním za Primou konkurenční TV Nova nasazuje svůj hlavní podzimní seriál, rodinnou komedii Táta v nesnázích (foto). První díly Nova odvysílá v sobotu 9. září v prime time.

Táta v nesnázích tak jde přímo proti klíčové seriálové novince Primy v podzimním schématu, romantické fantasy Eliška a Damián. Nováci v sobotu nasadí hned dvě epizody Táty v nesnázích, celkem má seriál 16 dílů. Kreativním producentem projektu je Lukáš Borovička.

"Petr Hora, správce bazénu a bývalý sportovec, zasvětil svůj život výchově tří dcer - Viki, Laury a Alex.  Ty už ale pomalu začínají žít svůj život, proto se rozhodne věnovat se víc sám sobě a najít lásku. Dcerky ale brzy zjistí, že vylétnout z rodného hnízda není jen tak. A i tátovi řídícím se heslem "padesát je nových třicet" půjdou nové vztahy trochu ztuha," popisuje novinku TV Nova. V hlavních rolích se objeví Martin Pechlát, Petra Hřebíčková, Štěpánka Fingerhutová, Agáta Kryštůfková, Veronika Divišová nebo Jitka Schneiderová.

První epizodu Elišky a Damiána, vysílanou v sobotu 2. září, vidělo 743 tisíc diváků v cílovce 15+ (podíl na publiku 26,44 procenta) a 424 tisíc v CS 15 až 69 let. Na Primu a první díl obecně jsou to spíše nižší čísla. Velká kritika směřovala na herecký výkon Emmy Smetany v roli jedné z hlavních postav.