reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Dvanáctá show StarDance odstartuje 14. října, Česká televize má práva na další řady

08:28, 13. 9. 2023

Jeden z pilířů podzimního programového schématu České televize, licenční taneční show StarDance, odstartuje na obrazovkách 14. října. Závěrečný přenos se uskuteční o dva měsíce později 16. prosince. Je to již dvanáctá řada pořadu ve vysílání veřejnoprávní stanice.

O titul královny a krále parketu se i tentokrát utká deset párů (foto), které bude nově hodnotit tříčlenná porota (Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík) a tradičně i diváci u obrazovek ČT. Tanečního klání dvanácté řady se účastní páry Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Ivana Chýlková a Jan Tománek, Richard Krajčo a Dominika Rošková, Iva Kubelková a Martin Prágr, Josef Maršálek a Adriana Mašková, Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná.

Dvanáctým ročníkem StarDance budou, stejně jako v předchozích letech, znít rytmy českých a slovenských písní a celé řady hudebních stylů v podání MoonDance Orchestra. Výjimkou bude šestý večer, kdy páry zatančí na světově známé filmové melodie v původním znění. Režii pořadu má na starosti Jan Fronc, kreativní producentkou je Lucie Kapounová. Vedoucí projektu a scenáristka je Barbora Suchařípová a výkonnou produkci zajišťuje Vojtěch Svoboda.

"StarDance se vrací na obrazovky České televize s novou řadou. Je to přitom už sedmnáct let, kdy jsme taneční klání našim divákům představili vůbec poprvé. Výbornou zprávou je také to, že zcela určitě nepůjde o poslední řadu ve vysílání České televize - již nyní se nám totiž podařilo zajistit vysílací práva na další dvě série," komentoval dosluhující ředitel ČT Petr Dvořák.