reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova začala točit třetí řadu krimi seriálu Odznak Vysočina

13:00, 14. 9. 2023
Televize Aleš Borovan

Štáb tvůrců a herců v prostředí Vysočiny začal točit třetí řadu úspěšného kriminálního seriálu televize Nova Odznak Vysočina (foto). I tentokrát je děj jednotlivých kauz inspirován skutečnými případy, s realistickým ztvárněním policejních postupů pomáhá odborná poradkyně, vrchní komisařka Renáta Miková.

Na obrazovce se opět objeví kompletní pětice vyšetřovatelů, které hrají Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek a Patrik Děrgel. Ty stejně jako v předchozí sérii doplňuje Martina Jindrová, Pavel Řezníček a David Máj. Vedle hlavních postav se ve třetí řadě vrátí i řada známých herců ve vedlejších rolích - například Kristýna Nováková, Robert Mikluš, Pavel Soukup, Jan Šťastný, Pavla Gajdošíková, Jan Hrušínský či Ivana Andrlová.

"Třetí řada se na rozdíl od předchozí série nebude vracet do minulosti, spojovací linkou bude tentokrát naplňování osobních ambicí, a to i za cenu jednání na samé hraně zákona," uvedla televize. Nově pak diváci uvidí Sašu Rašilova, Marka Daniela nebo Martinu Preissovou. Stejný zůstává režisérský tandem - Marek Najbrt a Andy Fehu. Kreativní producentkou TV Nova je Iva K. Jestřábová. Autory projektu jsou Vratislav Šlajer, Petr Koubek, výkonnou produkci zajišťoval Šlajer/Bionaut. Scénář napsaly Věra Starečková, Marta Fenclová a Pavel Gotthard.

Druhou řadu seriálu, kterou TV Nova uvedla na jaře letošního roku, si v průměru nenechalo ujít 25,35 procenta diváků v CS 15 až 54 u TV. Po dobu osmi nedělních večerů kriminálku sledovalo v průměru 1,218 tisíce diváků starších 4 let.