reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova spustila hlasování v anketě popularity Český slavík

08:21, 15. 9. 2023

Hlasování v novém ročníku ankety popularity Český slavík, kterou vlastní televize Nova, začalo. Hlasovat se bude moci až do půlnoci 12. listopadu.

Fanoušci mohou dát hlas vždy maximálně pro šest interpretů v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina, Objev roku, Síň slávy, Absolutní slavík a Hip Hop a Rap. Jména nejoblíbenějších hudebních interpretů se diváci TV Nova dozvědí v přímém přenosu z galavečera v pátek 24. listopadu v pražské hale Forum Karlín.

"Připravovat Českého slavíka je velká zodpovědnost. Má velkou tradici a ke každému ročníku přistupuji s velkou pokorou a věřím, že i letos vytvoříme hudební svátek," uvedl kreativní producent a režisér Pepe Majeský, který bude režírovat již pátý přímý přenos Slavíka. Moderovat bude již potřetí bavičská dvojice Ondřej Sokol a Aleš Háma, která se podílí i na scénáři.

Na galavečeru vystoupí Vojtěch Dyk nebo skupina Chinaski. Speciální společné vystoupení si pro slavičí přímý přenos připravují David Koller a Ben Cristovao. Český slavík také složí poctu nedávno zesnulému hitmakerovi Vašo Patejdlovi. Generálním partnerem ankety je Trinity Bank. Partnerem ankety je i zhotovitel cen, Granát Turnov. Udílení cen loni (na fotce vítězové Marek Ztracený a Lucie Bílá) vidělo 41,03 procenta diváků v CS 15 až 54 u TV. Celkem galavečer sledovalo 1,42 milionu diváků věkové skupiny 4+.