reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Producent Strejc přiveze do Prahy velký koncert korejského popu

08:10, 16. 9. 2023
Hudba Koncerty Aleš Borovan

V pražské hale O2 Aréna se na počátku října uskuteční festival K-Pop Prague 2023, který do metropole přiveze kapely tzv. K-popu (korean pop). Ten je v rámci globální popové hudby fenoménem, který po celém světě láká miliony fanoušků.

K-pop je zkratka pro populární hudbu, která pochází z Jižní Koreje. Zahrnuje styly a žánry z celého světa - pop, hip-hop, R&B, rock, jazz, gospel, reggae, elektronickou taneční hudbu, klasickou hudbu, folk, country a disko, které doplňují tradiční korejské kořeny. Hudební produkci zpravidla doprovází výrazná choreografie a vizuální projev.

V rámci chystané akce vystoupí chlapecké skupiny Monsta X (foto), Cravity a AB6IX. Další účinkující organizátoři zveřejní později. Moderování show se ujme Dominika Hašková, zpěvačka kapely We Are Domi. Sparingpartnerem jí bude moderátor z Jižní Koreje. Monsta X a Cravity jsou seskupení, vytvořená jihokorejskou společností Starship Entertainment. Za AB6IX stojí zase Brand New Music.

Pořadatelem pražské akce je společnost DS10 entertainment producenta Daniela Strejce. Ten dříve působil při výrobě a developmentu TV seriálů a filmů Lajna, Chataři ze Švihova, Revír, Večírek, Přes prsty, Padesátka atd.