reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Kazmův trollící film v kinech překonal 100 milionů, přispěje na nemocného Martínka?

12:46, 26. 9. 2023
Film Aleš Borovan

Ojedinělý filmový projekt z dílny influencera a srandičkáře Kazmy aka Kamila Bartoška nazvaný ONEMANSHOW: The Movie (foto) dosáhl jediněčné byznysové mety. Stal se členem elitního stomilionového klubu, ve kterém jsou filmy s tržbami 100 milionů korun a více.

Kazmův spektákl tuto metu překročil v těchto dnech, šest týdnů po premiéře (17. srpna). Do kin přišlo doposud 540 tisíc diváků. V letošním roce se členy klubu stala ještě růžová hollywoodská story Barbie (doposud 131 milionů) a tříhodinový životopis Oppenheimer (104 milionů).

Zde v následujícícm grafu průběh milionových tržeb Kazmova filmu z prodejů vstupenek (zdroj dat: Unie filmových distributorů):

ONEMANSHOW: The Movie nabízí divákům cestu k trezoru údajně s jedním milionem dolarů, který je umístěn na pražském Výstavišti. Každý divák ke vstupence obdrží i kartu, která může odemknout cestu k penězům. Film režíroval Kazma (rovněž producent) a Andy Fehu. V oběhu má být údajně tzv. zlatá karta", která obsahuje přímou cestu k penězům v trezoru. Jak jsme uvedli již dříve, televizní práva Kazma prodal TV Prima.

Doposud peníze z trezoru nebyly vyplaceny a rovněž se u nikoho neobjevila "zlatá karta". Podle oficiálního webu Miliondolaru.cz navíc hra skončila, takže podle všeho peníze již nejsou v trezoru. V této souvislosti se objevily pochybnosti, zda trezoru bylo skutečně milion dolarů, zda to není nižší částka a zda je skutečně v oběhu "zlatá karta". Kazma by tyto sílící pochyby jasně vyvrátil, kdyby částku anebo její podstatnou část věnoval na nějaký bohulibý projekt. V těchto dnech se nabízí skvělá možnost příspěvku na sbírku pro těžce nemocného Martínka (viz zde), který na léčbu potřebuje 100 milionů korun (a to v momentě, kdy státní byrokracie rozhazuje miliardy korun na korupčně-dotační programy typu Oprav dům po babičce, určený hlavně pro bohaté). Vyvrátí Kazma pochybnosti?