reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima do streamingu nasazuje nový seriál Na vlnách Jadranu

18:22, 16. 10. 2023
Televize Aleš Borovan

Nabídka primácké streamovací platformy Prima+ se brzy rozroste o další sérii. Od 18. října startuje nový "chorvatský" seriál Na vlnách Jadranu (foto).

Na vlnách Jadranu volně navazuje na sérii Pod hladinou, která se na Prima+ objevila na jaře 2023, na obrazovce hlavní Primy pak od letošního srpna. Nyní některé postavy přecházejí do "jadranské" série. "Minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie ukáže, jak budou dva čeští policisté sloužit v době letní sezony v rámci pomoci českým turistům."

Ústřední dvojici ztvární Matěj Hádek jako Jan Zach a Adam Ernest coby Eda Vopěnka. Dále hrají Natalia Germani, Petr Vágner, Sebastian Cavazza, Maroš Kramár, Anna Šišková, Sara Sandeva nebo Sandra Nováková.

Celé filmování probíhalo na jaře 2023 v Chorvatsku na ostrově Brač v česko-slovensko-chorvatské produkci. Autorkami seriálu Na vlnách Jadranu jsou Lucie Paulová a Marta Fenclová. Výrobu zajišťovala chorvatská produkce Adria Studio Produkcija, koproducentem je TV Joj a skupina Prima. Režíroval Vojtěch Moravec (Hádkovi, Banáni, 1.mise, Slunečná atd.).