reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Režisér a producent Vejdělek začal pro Novu točit nový rodinný seriál

08:03, 20. 10. 2023
Televize Aleš Borovan

Pilný režisér, scenárista a producent Jiří Vejdělek (Vinaři, Redakce, Muži v naději, Ženy v pokušení, Poslední aristokratka) se vrhnul na výrobu dalšího seriálu. Pro Novu točí nový rodinný komediální seriál Taneční (foto).

V hlavních rolích manželského páru "stojícího před zásadní vztahovou proměnou" se objeví Jitka Ježková a Saša Rašilov. Dále hrají Daniela Kolářová, Roman Zach, Hana Vagnerová, Dana Batulková a další. Pro TV Nova seriál natáčí produkční společnost Perfect film (100 procent Vejdělek plus producent Ondřej Hokr). Kreativním producentem TV Nova je Matěj Podzimek. Celkem vznikne osm epizod Tanečních.

"S námětem na Taneční za mnou přišla scenáristka Ivana Hokrová. Ty dvě stránky jsem si přečetl v noci a hned ráno jsem jí volal, že by to mohla být pro diváky skvělá podívaná. Navíc je to takové ryze české téma. V seriálu se objeví i celá řada náležitě trapných situací z mládí, takže si diváci budou moci připomenout, jak to tehdy sami prožívali. První lásky, první pití, první špatně. Prostě všechno, co k tanečním patří," uvedl Vejdělek.

Seriál se natáčí převážně ve Středočeském kraji, zejména v Poděbradech a Praze. V dalších rolích se objeví Zuzana Norisová, Alžbeta Stanková, Vasil Fridrich nebo Anna Marie Fučíková.