reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova za pár týdnů spustí šmírovací show Big Brother, startuje na Voyo.cz

11:08, 22. 10. 2023
Televize Aleš Borovan

V televizi Nova vrcholí přípravy na start jednoho z pilířů podzimního programu - reality show Big Brother (foto; originální produkce Endemol). První díl nové generace šmírovacího pořadu se na českém a slovenském TV trhu objeví na novácké streamovací platformě Voyo.cz v pondělí 13. listopadu.

O den později úvodní epizodu uvede hlavní TV Nova. Další díly pak kanál Nova Fun. Fanoušci reality show uvidí dění v show každý den. Big Brother se bude točit ve speciálně upraveném domu, kam se nastěhuje 16 nových spolubydlících. Ty bude televize sledovat pomocí 58 kamer 24 hodin 7 dní v týdnu. O vyloučení jednotlivých soutěžících budou rozhodovat diváci pomocí mobilní aplikace. Spolubydlící, kteří v domě vydrží až do finále, stráví společně 9 týdnů, neminou je ani vánoční svátky. Vítěz si odnese 2,5 milionu korun.

"Formát Big Brother aktuálně prožívá hned v několika teritoriích svoje znovuzrození a ideálně zapadá i do profilace naší streamovací služby Voyo. Na český a slovenský trh přinášíme úplně novou generaci tohoto unikátního sociálního experimentu," uvedla Silvia Majeská, programová ředitelka skupiny Nova a slovenské Markízy. Za show stojí kreativní producentka Novy Eva Krutáková.

Minulý rok byl pro Big Brother silným rokem s 33 sériemi na 26 trzích. Letos se přidávají další 4 národní trhy a je mezi nimi právě i Česko a Slovensko. První a doposud jedinou řadu Big Brother v Česku vysílala Nova v roce 2005. Tehdy za ni stanice dostala od vysílací rady pokuty přes 40 milionů korun kvůli údajnému ohrožování mravního vývoje mládeže.