reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova pošle na streaming nový seriál Extraktoři se Štáfkem a Révaiem

09:32, 24. 10. 2023

Nabídka novácké streamovací služby Voyo.cz se zakrátko rozšíří o další seriál z programu Voyo Original. První díl akčního thrilleru Extraktoři (foto) se na Voyo objeví v pátek 27. října.

Extraktoři mají celkem šest epizod, ty pak budou do nabídky streamování zařazeny vždy každý další pátek. Nová série, která se inspiruje skutečnými událostmi, vypráví příběh nové jednotky české zpravodajské služby, určené pro pomoc Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Prvním případem, který akční tým řeší, je karambol dvou turistek, které byly uneseny v pákistánské provincii Balúčistán. V hlavních rolích se objeví Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník nebo Jitka Schneiderová.

Seriál se v reálu točil na tureckých lokacích. Výkonnou produkci a střih měl na starosti Adam Dvořák (Gangster Ka, Líbáš jako ďábel, Lidice), kreativní producentkou Novy byla Lenka Szántó. Za kamerou stál renomovaný Vladimír Smutný (Nabarvené ptáče, Poslední aristokratka, Tátova volha), režisérem byl Roman Kašparovský (Všiváci). Pod scénářem jsou podepsáni Jan Stehlík (Specialisté, Místo zločinu Ostrava), Jaroslav Kmenta a Evita Naušová. Podle informací Borovan.cz by již mělo být rozepsáno několik dalších dílů - v případě úspěchu první řady tak teoreticky může vzniknout i řada druhá.