reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima nasadila druhou řadu Einsteina, odstartovala s téměř 750 tisíci diváků

13:06, 26. 10. 2023
Televize Aleš Borovan

Druhá řada licenčního seriálu Einstein s Vojtěchem Kotkem v hlavní roli (foto) vstoupila ve středu 25. října na obrazovky televize Prima. Krimi komedie poběží každou středu v prime time, celkem má Einstein 2 osm epizod.

"Svérázná postava Filipa Königa, praprapravnuka Alberta Einsteina, opět nalomí několik dámských srdcí a vyvolá oheň na střeše svým nesnesitelným chováním. Ale také pomůže policii vyřešit několik případů,  které mají společného jmenovatele – fyziku." Podle informací stanice první epizodu Einsteina 2 nyní ve středu vidělo celkem 737 tisíc diváků v cílovce 15+, podíl na sledovanosti dosáhl 22,6 procenta v téže CS. Seriál tedy ještě bude muset přidat

V hlavní rolích seriálu se kromě Kotka objeví rovněž Anna Polívková, Eva Podzimková, Veronika Freimanová, Pavel Zedníček, Lukáš Duy Anh Tran atd. Režisérem seriálu je Vojtěch Moravec, autorem české adaptace Marek Hlavica. Výkonnou produkci měla na starosti Sirena Film (Kristina Hejduková, Pavel Müller, Romaninger).

Seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia vznikl podle německého seriálu Einstein (Sat.1). První řadu, která běžela na jaře 2021, sledovalo v průměru 912 tisíc diváků v cílovce 15+, share ve stejné skupině činilo 24,29 procenta.