reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Cinemart do kin nasadí novou „bláznivou komedii“ těsně před Silvestrem

13:13, 11. 11. 2023
Film Aleš Borovan

Velký filmový distributor Cinemart zkusí strategii, která se již několikrát vyplatila konkurenčnímu Bontonfilmu či Falconu. Těsně v závěru roku nasadí chechtací komedii, která by podle předpokladů měla získat velkou část kinotržeb během dnů na přelomu letošního a příštího roku.

Jedná se o "bláznivou komedii" Jedeme na teambuilding (foto), která bude mít premiéru 28. prosince. Film natočila režisérka Zuzana Marianková (Známí neznámí, Bóra), v hlavních rolích se objeví Jakub Prachař, Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Petra Polnišová, Alexander Bárta, Erika Stárková atd. Producenty filmové novinky jsou Petra Polnišová (Angry Tiger), Juraj Brocko (Angry Tiger), Tomáš Janísek a Marek Jeníček.

"Komedie... se odehrává ve svérázném světě firemních výjezdů, kde se mají především vylepšovat mezilidské vztahy na pracovištích a mezi podnikovými pobočkami. v tomto filmu je hlavní právě to, že se paří za firemní, a panují zde také hodně uvolněné vztahy a mravy. Ale pro partu našich hlavních hrdinů je nejdůležitější, že za každou cenu musí vyhrát týmovou soutěž. Jinak jejich oddělení bude zrušené a oni přijdou o práci," uvedl o snímku Cinemart.

Tah s nasazením do kin v závěru roku v minulosti vyzkoušel Bontonfilm například u komedie Padesátka, která měla premiéru 24. prosince 2015 nebo u obdobně laděného Špindlu (21. prosince 2017) a snímku Šťastný nový rok (26. prosince 2019). Falcon zase takto na plátna kin poslal Šťastný nový rok 2: Dobro došli (30. prosince 2021).