reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova začala točit druhou řadu seriálu Případy mimořádné Marty

17:49, 16. 11. 2023

Krimi komediální seriál Případy mimořádné Marty (foto) s Tatianou Dykovou v hlavní role se dočká druhé řady. Televize Nova dala zelenou a dvojka se začala točit v těchto dnech.

Kromě Dykové se v pokračování objeví Roman Zach nebo Jana Plodková. Osm dílů druhé řady pro Novu natáčí stejný tvůrčí tým, a to produkční společnost Evolution Films s producenty Ondřejem Zimou a Pavlem Berčíkem. Režiséry jsou opět Marek Najbrt a Tomáš Pavlíček. Kreativním producentem TV Nova je Lukáš Borovička.

"Marta je stále stejně ztřeštěná a zapálená. Možná víc bezradná ve svém osobním životě, ale se svými případy si rady ví. Navíc bude velmi zajímavé sledovat její milostné zákruty," uvedla Dyková. Pokračování Případů mimořádné Marty se natáčí zejména v Praze a Středočeském kraji. "Myslím, že pokračování Případů mimořádné Marty bude zábavné, veselé a o něco ztřeštěnější než první řada. Marta má svůj charakter, který jak si diváci určitě všimli je dost výjimečný a originální. A v tom samozřejmě pokračujeme," doplnil Najbrt.

První řadu seriálu Případy mimořádné Marty, která se vysílala letos na jaře, sledovalo na obrazovkách TV Nova v průměru 24,62 procenta diváků v CS 15 až 54. Po dobu osmi nedělních večerů pořad oslovil v průměru 1,043 milionu diváků starších 4 let.