reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Kabát vyrazí v roce 2024 na „po čertech velký“ turné v Česku a na Slovensku

13:10, 20. 11. 2023
Hudba Knihy Aleš Borovan

Špičkový koncertní byznys, který v minulosti vygeneroval vyšší desítky milionů korun, opět roztočí svá kola. Kapela Kabát (foto) v příštím roce uspořádá velkou šňůru koncertů, která připomene 35 let teplické skupiny ve stejné sestavě.

Po čertech velký turné 2024 aktuálně zahrnuje šestnáct koncertů v České republice a pět na Slovensku. Kapela od června do listopadu 2024 v rámci turné navštíví Karlovy Vary, Brno, Bratislavu, Košice, Třinec, Liberec nebo Prahu (v hlavním městě budou dvě akce). "První dva koncerty turné jsou velmi specifické. Jihlava aktuálně nemá k dispozici zimní stadion, protože starý již není v provozu a nová aréna se ještě nestaví. Severozápad Slovenska bohužel nemá vhodnou arénu. Tak jsme se rozhodli, že tyto fanoušky neošidíme o toto turné a koncerty se holt ve stejném designu celého turné odehrají pod širým nebem," uvedl management kapely.

Kabát a organizační tým se rozhodli pro uspořádání koncertního pódia, kdy je scéna otevřená do všech stran. "Rozhodli jsme se pro naši oblíbenou variantu 360°, kdy jsou v prodeji všechna místa na sezení v rámci celého stadionu nebo Arény. Dobře si to můžete prohlédnout na vizualizacích v tomto článku. Scéna je otevřená do všech stran! Zvuk a vše je navrženo tak, aby měli všichni stejný vjem z každého koncertu," sdělila kapela na webu.