reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Vojtěch Dyk a spol. připravují velký koncert Dykuvzdání v O2 Aréně

16:03, 26. 11. 2023
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Herec, muzikant a zpěvák Vojtěch Dyk (foto) se chystá pořádně opřít do koncertního byznysu. Se svou doprovodnou kapelou D.Y.K. plánuje velký koncert Dykuvzdání v pražské O2 Aréně.

Akce se uskuteční v listopadu 2024, kapacita haly pro koncertní verzi je cca 18 tisíc diváků. "Přátelé, soukmenovci, kamarádi, fandové, fanynky, ten, ta i ono, mladí, staří i vy nejmenší.  Pořádáme velkolepou hudební párty v naší největší hale. Oslavu života. Večer naplněný až po okraj kvalitní hudbou, špičkovými hudebníky, emocemi, show, ale i intimitou niterných skladeb, které více či méně znáte. O překvapení nebude nouze. Zjistili jsme, že na našich koncertech se pomocí hudby vlastně vytváří takový nový kmen. D.Y.Kmen, ve kterém je nám všem dobře," uvedl Dyk.

Vojtěch Dyk a kapela D.Y.K., kteří v hudbě míchají funky, soul, jazz atd., v letošním roce objíždí Českou republiku s turné "V přítomnosti". Koncerty se odehrávají v menších a středních klubech. Turné V přítomnosti, zahrnující jedenáct zastávek, začalo na podzim a skončí v březnu 2024 koncertem v Košicích.