reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Ed Sheeran vyprodal koncert v Hradci Králové a přidává další

08:22, 1. 12. 2023
Hudba Koncerty Aleš Borovan

Britská hudební hvězda Ed Sheeran (foto), jehož hity jako Shape of YouThinking Out Loud nebo Perfect mají na YouTube dohromady cca 13,2 miliard zhlédnutí, podle očekávání zabodovala mezi tuzemskými příznivci. Jeho připravovaný koncert v Hradci Králové v příštím roce je vyprodaný.

Sheeranův koncert, který je součástí zpěvákovy Mathematics Tour, je naplánovaný na sobotu 27. července 2024 v Hradci Králové v multifunkčním areálu Park 360 v rámci série Rock for People Concerts. Spolupořadatelem je agentura Ameba Production (festival Rock for People). Pro velký zájem fanoušků pořadatelé přidávají další Sheeranovo vystoupení na stejném místě, o den později 28. července 2024. Jako speciální host vystoupí britský písničkář Calum Scott.

"Koncerty v Parku 360 přináší úplně nový komplexní zážitek s nadstandardním komfortem," tvrdí ředitel Ameba Production Michal Thomes. Prodej vstupenek na druhý koncert startuje v sítích GoOut, Ticketportal a Eventim.de v pondělí 4. prosince. Kapacita areálu Park 360 je až 40 tisíc lidí. Se spuštěním oficiálního prodeje bude zahájen i prodej ubytování a velkokapacitní parkování na oba dva koncerty.