Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima od ledna nasadí nový seriál Malá velká liga

12:20, 12. 12. 2023
Televize Aleš Borovan

Komerční televize Prima (majitel Ivan Zach) hned zkraje ledna 2024 nasadí seriálovou novinku. Seriál Malá velká liga (foto) se na obrazovkách stanice objeví od 8. ledna (pondělí) v prime time.

Management Primy se rozhodl Malou velkou ligu nasazovat po dvou dílech. V hlavní roli se představí Marek Němec, díle hrají Anna Fixová, Martin Myšička, Roman Štabrňák, Sarah Haváčová, Anežka Rusevová, Vanda Chaloupková nebo Marek Lambora. Režíruje Jakub Machala (Láska v čase korony, Láska hory přenáší), scénář napsali Michal Baláž a Machala.

Jak již název napovídá, seriálová novinka se odehrává ve fotbalovém prostředí. Scény ze stadionu se točily na sparťanském stadionu. "Jan "Honza" Růžička (Marek Němec) je po potyčce v přímém přenosu s vycházející hvězdou svého klubu Sparta Praha, mladým útočníkem Paškou (Marek Lambora), propuštěn ze zaměstnání, vyloučen z klubu a nemůže trénovat. Navíc je kvůli zničení osobního majetku, napadení a kladení odporu při zatýkání pod vlivem alkoholu odsouzen na několik měsíců veřejně prospěšných prací nepodmíněně. Růžička se tak ocitne ze dne na den bez práce, pro kterou žije, bez ženy, kterou miluje, v podnájmu někde na sídlišti a navíc je přinucen v rámci svého trestu trénovat bandu netalentovaných dětí ze sídlištní základní školy."