reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Divadlo Mír připravuje nový online seriál s Jiřím Lábusem

09:02, 16. 12. 2023

Populární ostravské Divadlo Mír, které v roce 2017 založil herec a producent Albert Čuba, chystá do streamingu nový online komediální seriál Krematorium (foto). Vstupenky na lednové předpremiéry v ostravském kině Luna jsou již v prodeji.

Hlavní roli v Krematoriu zahraje Jiří Lábus. Dále hrají Čuba, Lada Bělašková, Robin Ferro nebo Marie Anna Kupcová. Zajímavá je neúčast opory souboru Štěpána Kozuba mezi hlavními rolemi. Režíroval Tomáš Svoboda. Celkem vzniklo šest dílů Krematoria. Seriál Krematorium by se mělo objevit ve streamingu na MírPlay nebo na YouTube kanálu Divadla Mír.

Krematorium slibuje podle všeho opět porci bláznivé zábavy. "Komediální seriál Divadla Mír plný bizarních příhod ale i lásky a rodinného kremačního tepla odstartuje smrtí a zpopelněním Jiřího Lábuse, herecké legendy, která je shodou náhod prastrýčkem Hany Záhorské. Jak se ale říká "legendy neumírají", a tak se následující ráno pan Lábus znenadání znovu objeví na rodinné snídani - "živý", černobílý a bez sebemenšího ponětí o vlastním pohřbu."

Divadlo Mír v uplynulých letech vyprodukovalo několik online seriálů - sKORO NA mizině režiséra Vladimíra Skórky nebo skeče uskupení Tři tygři.