reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova na Zlínsku začala točit druhou řadu internetového seriálu Sex O´Clock

16:06, 29. 1. 2024
Televize Aleš Borovan

Televize Nova začala točit druhou řadu internetového seriálu Sex O´Clock (foto) z produkce Voyo Originál. Natáčet se začalo v těchto dnech ve Zlíně, Zlínském kraji a v Brně . Režíruje opět Jan Bártek spolu s Karolinou Zalabákovou.

Zalabáková je, stejně jako u první řady, spolu s Matějem Randárem podepsána také pod scénářem. Seriál pro Voyo připravuje produkční společnost Cinebonbon. Kreativní producentkou Voyo je Marta Fenclová, producent Cinebonbon Lukáš Gargulák a Zalabáková. Celkem vznikne deset nových epizod. V hlavních rolích se objeví Jan Révai, Jana Švandová, Petra Bučková, Karolin Omastová nebo Maxmilián Kocek.

"Ve druhé řadě se vše motá kolem nejvíce stresujícího období, tedy okolo Vánoc a Nového roku. Cukrkandlový vánoční kýč od nás ale nečekejte. Nebude ovšem chybět romantika, zdravý cynismus, drsné vtípky, ve kterých se všichni poznáváme, a dojde i na sex v každém věku. Tedy i v tom nejpokročilejším, přičemž s našimi postavami zavítáme na hřbitov nebo do gynekologické ordinace," uvedla Zalabáková.