reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Nova dokončila natáčení třetí řadu Ivety, mapující závěr života zpěvačky Bartošové

13:14, 1. 2. 2024

Produkční a autorský tým TV Nova a společnosti Barletta (Maja Hamplová a Matěj Chlupáček) dokončila natáčení třetí řady internetového seriálu Iveta (foto) o osudech někdejší československé a české zpěvačky Ivety Bartošové.

Řadu opět režíroval Michal Samir, který rovněž napsal scénář. Kreativním producentem za Novu je Matěj Podzimek. Série se streamuje na platformě Voyo.cz. "Příběh diváky tentokrát zavede do období, kdy se život zpěvačky dramaticky proměnil. Zdá se, že vyprodané haly a profesní vavříny jsou minulostí. Iveta Bartošová navíc vede soudní při o milovaného syna Artura," uvedla stanice.

Hlavní roli opět ztvárnila herečka Anna Fialová. Novými aktéry v poslední řadě budou mimo jiné David Prachař, který hraje roli Ivetina manžela Josefa Rychtáře, a Richard Krajčo. Ten má roli Ivetina oddaného fanouška Zdeňka Macury. Dále hrají Filip Rajmont, Zuzana Zlatohlávková, Jana Stryková, Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Alena Mihulová, Karel Šimek atd. Výkonným producentem za Barlettu je Jiří Holan, výkonnou producentkou za Voyo Veronika Náplavová.

"Třetí série je zejména o vztahu Ivety se synem. Zaměřujeme se na její snahu poprat se s osudem a boj o vlastní důstojnost. Tato témata jsou v zakončení naší série velmi silná a Mikem Samirem i skvěle napsaná," uvedl Podzimek. "Z nějakého důvodu si většina populace vybavuje Ivetu Bartošovou skrze poslední roky jejího života. My jsme však její osud pojali v širším kontextu a zmapovali všechny tři zásadní dekády. Věřím, že i díky tomu si postupně uvědomujeme, jak významná osoba tuzemské pop-music a šoubyznysu to byla, a dochází nám, na co všechno už jsme vlastně zapomněli."

Poslední klapka třetí řady Ivety padla v kulturním centru v Turnově, kde se natáčely scény z jejího svitavského koncertu. "Byl to koncert, který se Ivetě moc povedl. Cítila náběh na svůj comeback, měla narvaný sál a opravdu jí to sedlo," komentoval Samir, který prací na sérii strávil sedm let života.