reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova nasadí do vysílání desátou řadu krimi seriálu Specialisté

12:09, 2. 2. 2024
Televize Aleš Borovan

Televize Nova za několik dní pošle na hlavní kanál novou, již desátou řadu kriminalistického seriálu Specialisté (foto). První díl (vlastně se jedná o první část dvojdílu) se ve vysílání objeví v pondělí 5. února v prime time.

Ve Specialistech 10 se opět objeví tým kriminalistů pod velením majora Josefa Strouhala (Martin Dejdar), který tvoří kapitáni Martin Kovář (Jiří Hána) a Matěj Karas (Marek Lambora) a kapitánka Zuzana Koutná (Zuzana Kajnarová). Dále hrají David Prachař, Gabriela Míčová a Matouš Ruml. V epizodních rolích se objeví Pavel Zedníček, Anna Čtvrtníčková, Marián Roden, Simona Hába Zmrzlá, Martin Zahálka nebo Roman Říčař.

Výkonnou produkci měla na starosti DNA Production (Peter Bebjak, Rastislav Šesták). Režie Matúš Ryšan. Kreativní producentkou seriálu za TV Nova je Heike Richter-Karst.

Devátou řadu Specialistů TV Nova uvedla na jaře loňského roku. Premiérové případy Specialistů si během pondělních večerů pustilo v průměru 28,92 procenta diváků v CS 15 až 54. Po dobu devatenácti večerů sledovalo kriminálku v průměru 1,201 milionu diváků starších 4 let.