reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Další změna v čele T-Mobile: přichází maďarská manažerka Melinda Szabó

09:37, 20. 2. 2024

Mise dočasného ředitele mobilního operátora T-Mobile a Slovak Telekom Vladana Pekoviće se chýlí ke konci. Peković nastoupil od ledna, od 1. června by jej na obou pozicích měla vystřídat nová maďarská manažerka.

Od 1. června 2024 převezme roli ředitelky a členky představenstva T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom Melinda Szabó (foto). K oběma týmům se připojí ze své současné pozice senior vice president B2C growth Europe ve společnosti Deutsche Telekom.

Szabó má v telekomuničním průmyslu více než 25leté zkušenosti, začínala v roce 1999 v T-Mobile Hungary. Významnou část své profesionální kariéry strávila ve společnosti Magyar Telekom, několik let ve Vodafonu a dalších společnostech. V červenci 2018 byla jmenována do pozice chief commercial officer residential services ve Magyar Telekom. V lednu 2020 se pak stala obchodní ředitelkou Magyar Telekom, rozsah jejích povinností rozšířily segmenty SoHo a SMB. V současné době je přímo podřízena Dominique Leroy, člence představenstva Deutsche Telekom za segment Evropy.