reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Bontonfilm pošle do kin prázdninovou komedii s Polákovou a Příkazkým

09:44, 25. 2. 2024
Film Aleš Borovan

Řady českých filmových komedií v letošním roce rozšíří nový film Prázdniny s Broučkem (foto) s Bárou Polákovou a Lukášem Příkazkým v hlavních rolích. Prázdninově laděný film vstoupí do kin v dubnu.

Letní komedie se natáčela během loňského léta u řeky Berounky, v Kostelních Střímelicích a dalších místech s "prázdninovou atmosférou" za podpory Plzeňského kraje. Jednou z ústředních rekvizit filmu je karavan Brouček. Toho ztvárnil skutečný obytný vůz a pojízdný veterán z roku 1972. "Nečekané dědictví hlavním postavám pro velkou cestu k moři přihraje starý karavan po dědovi, jemuž se odjakživa říká Brouček. Během jejich dobrodružství je čeká řada překvapení i nečekaných zážitků, vysněnou rodinnou dovolenou ale žádná katastrofa nezkazí."

V dalších rolích se představí Tomáš Jeřábek, Michal Isteník, Martin Sobotka, Pavel Zedníček, Marie Ludvíková a Pavel Nový. Na režijní židli seděl debutující Jiří Matoušek (rovněž scénář). Film vznikl v produkční společnosti Bratři Pavla Váchy (Párty Hárder, Kdyby radši hořelo nebo Přišla v noci), generálním partnerem filmu je TV Prima. Distributorem je Bontonfilm.